Friday, July 29, 2011

MUA kahwin : part 1


Untuk persiapan ku, benda paling awal ku nak bagi settle ialah makeup. Yelah kita ni biasa2 je jadi mestilah nak rasa jadi berseri (bukan nak cantik sangat, nak berseri je jadi lah). Tapi budget pun biasa biasa jadi ku pun ingat nak amik MUA yang charge sederhana untuk akad nikah. Tapi haruslah okay resultnya :)

Disebabkan ku akan pakai tudung masa akad nikah nanti, ku pun cari lah MUA yang sesuai untuk orang bertudung. Maksud ku, makeup yang simple, sederhana. Final :

Comel pipi pink2 ni kan
Simple je kan?

Ini suma credit pada MUA tersebut. Nak tau ke siapa hehe. Alhamdulilah dah bagi deposit pada dia :) Under RM300 tau!! Untuk akad saya cari yang simple aja, rasa berbaloi sangat. Harap MUA ni buat ku jadi berseri. wheee!

1 comment:

  1. Hi cik lica!

    Jumpa yr blog psl make up artist. May i knw the name and contact details? Very sweet and niceee..

    ReplyDelete