Monday, February 25, 2013

azam baru

azam kalini ialah nak rajin blogging. sebab nanti2 boleh baca, rasa nyesal sebab baaanyaaaak benda saya tak record kat sini. rasa rugi plak, lagipun ini record untuk diri sendiri masa akan datang. so insya allah pasni nak rajin2 tulis :)
antara perkara yang saya nak tulis ialah perkara paling indah dah berlaku pada saya, saya dah pregnant! yahuuu! dah masuk 7 bulan dah pun, syukur alhamdulillah. harap pasni saya bole la tulis katsini pasal pregnancy, nnt baby dah besar bole la baca blog buruk ummi dia.
and last year saya n hubby berpindah rumah baru, rumah kami. haa tu pun nak blog jugaklaaah!

banyaknya saya nak tulis, takpe slow2. :)



No comments:

Post a Comment