Wednesday, February 27, 2013

lepas dapat kunci rumah baru

post pasal rumah baru kami lah.
saya dengan husband pindah rumah baru lepas 3 bulan duduk dengan parents saya. dari zaman tunang tunang kitorang dah sibuk cari rumah, buat process beli rumah, gaduh2 n setelah susah payah dapat la kunci...yayyyy..rumah kami sederhana saja, tapi saya n husband happy sangat dah..
process upgrade rumah pun bermula..
ni rumah lepas pasang lampu, grill, wiring ekon n dsb..
masa ni saya tengah sibuk pikir nak langsir kaler apa. hehe husband tengah jadi mandur.
dapur pun masa ni kosong lagi, saya pasang kitchen cabinet dengan sorang contractor yang bagus sangat. ada post lain pasal tu :)

ni ruang makan..kira semuanya kosong lah.
saya blogwalking jugak nak cari suma contact nuimber plumber, electrician, kc installer.
masa ni memang tak sabar nak deco rumah baru, buat dapur cantik2..tapi duit memang mengalir macam air.
so sabar n pelan2 je saya dan husband execute.

apepun memang seronok masa ni :)

1 comment:

  1. Ingin keselamatan di rmah puan..kami mnyediakan pmsangan cctv yg murah..call me if u interested(01129427024)

    ReplyDelete